2001-től napjainkig

A honlapot 2001 végén kezdük üzemeltetni. Azóta nagyon sok változás történt, mind a kinézetében mind a tartalmában. Lehet, hogy egyesek szemében az akkori design egy kicsit szögletesnek, mostani szemmel alavultnak tűnhet, de ne feledkezzünk meg azokról sem, akik a mostani oldalainról fognak véleményt mondani 5-10 év múlva. Sok izgalmas emlék, sok élmény, sok csalódás, sok öröm van jelen egyszerre ezeken az oldalakon, mert a sport ilyen. Lehet győzni ellenfél nélkül, csalódottan, és lehet veszíteni úgy, hogy elismerjük, most tényleg nem mi voltunk a jobbak, bár mindent megtettünk a siker érdekében.

Minden évnek megvan a maga sikersztorija, a nagy felfedezettek, vagy az éppen búcsúzók utolsó versenyei. Itt vannak a volt edzők, a jelenlegi edző, mint úszó, a rég elfelejtett ellenfelek.

Új év új versenyek, új év új kihívások. Új év új bajnokok, vagy a régiek akiknek sikerült megvédeniük a már kivívott elsőséget.

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a régi eredmények nem csak például szolgálhatnak a jelen úszóinak, hanem összehasonlításul is. Mérhetjük magunkat a tavalyi önmagunkhoz, másokhoz, de megnézhetjük, hogy az egyesület versenyzői mit úsztak akkor, amikor éppen annyi idősek voltak, mint mi most....

A régi képeket nézegetve, olvasva az akkori eredményeinkről nosztalgikus hangulatba kerül az ember